Založiť novú webovú stránku alebo e-shopChcem nový web

...lebo si nás zaslúžite! Dynamic duo

 

 

                                                                              

 

          BEMUTATKOZUNK   

 
                            
 
 
A DynAmic duo kilenc éve alakult, s egyik alapitótagja, Árpi  két évtizedes zenei múltjára épült. 2005-ben alakult ki a jelenlegi felállás, az énekesnő, Deni megjelenésével. Ez idő óta megszakitás nélkül együtt zenélünk, ezáltal látszik hogy összeszokott csapatként játszunk. Dél-szlovákiai /érsekújvári/ zenekar révén leginkább ezen a környéken tartanak igényt fellépéseinkre, de több alkalommal Magyarországon is szerepeltünk. Számos rendezvényen vettünk részt: esküvökön, bálokon, szalagavatókon, stb. Repertoárunk igen sokrétű, minden igényt, zenei izlést kielégitő / örökzöldek, pop, mulatós, rocky.../ A legfontosabb számunkra, hogy a közönség érezze jól magát, ezért az elhangzó dalok az ő igényeiket tükrözik, ezáltal biztositunk jó hangulatot minden korosztály számára. Amennyiben szivesen látna rendezvényén, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Reméljük választásával hozzájárulunk a kitünő hangulathoz. 
 
 
      Árpi - billentyűs hangszerek, ének, vokál,

 Zenei tanulmányaimat az érsekújvári zeneiskola zongora szakán végeztem. 1990-től 1994-ig a Tops nevű zenekar billentyűseként kezdtem, majd 1995-től 1997-ig a Melody formáció tagjaként működtem. Hét éven keresztül a Krizis együttes oszlopos tagja voltam, mellyel sokat szerepeltünk Magyarország szerte. Ezután alakult meg a DynAmic duo mely 2005 óta működik a mostani felállásban. Az évek során rendkivüli kollégákkal dolgozhattam együtt és rengeteget tanultam tölűk, s e tudást máig böségesen kamatoztatom.
 

        Deni - ének, vokál    

Tanuló éveim alatt az iskolai énekkar állandó tagja voltam, ahol megszerettem a zenét és megizlelhettem a közös fellépések örömét. Már kisiskolás koromban rabul ejtett a szinpad varázsa, és minden lehetőséget megragadtam hogy életem részévé váljon. Amatőr szinész és táncosként kezdve, végül a zenében találtam meg azt a hivatást, amit örömmel és nagy odaadással művelek.  
 
 
 
 
                                              
                                                      
                                                                             

 

TOPlist